Početna Proizvodi Homeopatija Alergija (Allergy Relief)

Alergija (Allergy Relief)

11,42 €

Šifra: alergija-allergy-relief

Kategorija: Homeopatija

Brand: Homeolab

Homeopatski proizvod koji ublažava alergijske tegobe:

  • hunjavicu, kihanje i otečenost očiju.
  • izvrstan kod kroničnih alergija praćenih oticanjem, crvenjenjem i vlaženjem sluznice.

Homeolabove Allergy Relief pelete, potpuno su prirodan pripravak, prirodna imunoterapija, učinkovita i sigurna bez kortikosteroida i bez antihistaminika.

Allergy Relief ne isušuje sluznicu i ne potiskuje simptome, naprotiv - Allergy Relief minimalno nadražuje sluznicu, intoksicira ju i djeluje kao “cjepivo” - uči naše tijelo da se senzibilizira na alergene koje ne podnosi.

Nakon homeopatske terapije sluznica više nije preosjetljiva, imunitet je ojačan - rješava se uzrok a ne posljedice alergija.

Za djecu i odrasle koji žele zdravo liječenje i jačanje vlastitog imuniteta, bez nuspojava i bez kontraindikacija - vrhunski sinergistički homeopatski pripravak.

Način uporabe:

Rastopite 3 ili 4 pelete ispod jezika 3 puta dnevno mjesec dana prije i tijekom sezone alergija. Djeca od 2-12 godina koriste pola doze za odrasle. Kod alergena koji su stalno prisutni, kao što su grinje, koristite ove pelete kroz dulju kuru od barem dva do tri mjeseca.

Sastav: Allium cepa 6D, Arsenicum album 9D, Cuprum Metallicum 9D, Sabadilla 6D, Nux vomica 6D, Sticta pulmonaria 6D, Aralia racemosa 6D.

Pakiranje: 80 peleta (zrnaca).

Pročitaj više
Vašu narudžbu šaljemo u najkraćem mogućem roku
Plaćanje pouzećem, karticama ili internet bankarstvom.
Besplatna dostava iznad 50 €.