Početna Proizvodi Djeca i trudnice Dječja hrana Allernova AR hrana za dijetalnu prehranu dojenčadi preosjetljive na bjelančevine (0-36 mj.)

Allernova AR hrana za dijetalnu prehranu dojenčadi preosjetljive na bjelančevine (0-36 mj.)

115,60 kn

Šifra: allernova-ar

Kategorija: Dječja hrana

Brand: Novalac

Hrana za dijetalnu prehranu dojenčadi preosjetljive na bjelančevine (0-36 mj.)

Allernova AR ekstenzivni je hidrolizat kazeina i namijenjena je za prehranu dojenčadi i male djece s alergijom na bjelančevine kravljeg mlijeka. Dodan joj je kukuruzni škrob koji smanjuje učestalost bljuckanja.

Pojavljivanje alergija u dojenčadi i djece strmo raste i iznosi od 2 do 7,5%. Očituje se kao reakcije u probavnom sustavu, dišnom sustavu ili na koži. Liječenje preosjetljivosti na bjelančevine kravljeg mlijeka sastoji se od potpunog isključenja mliječnih bjelančevina iz prehrane dojenčadi.

Dojenčad s alergijom na bjelančevine kravljeg mlijeka često ima tegobe s bljuckanjem. Budući da simptomi alergije i posljedice bljuckanja mogu biti vrlo slični, kod čak trećine alergične djece najprije se dijagnosticira refluks a ne alergija.

Poboljšani sastav Allernove AR istodobno pruža rješenje za oba poremećaja. Ekstenzivni hidrolizat kazeina ne uzrokuje alergijske reakcije, a kukuruzni škrob se pod utjecajem kiseloga pH u želucu zgušnjava i tako smanjuje učestalost bljuckanja.

Allernovu AR upotrebljavajte samo pod liječničkim nadzorom i može se koristiti do 3. godine. Ne upotrebljavajte je za hranjenje zdrave dojenčadi.

Allernova AR je kontraindicirana kod galaktozemije ili malapsorpcije glukoze i/ili galaktoze. Sastav mliječne hrane Novalac u skladu je s europskim smjernicama o dječjoj mliječnoj hrani.

Pakiranje: 400 g

Do vrha napunjena i do ruba poravnana priložena mjerica sadrži 4 g mliječne hrane Novalac Allernova AR.

Jednu mjericu otopite u 30 ml vode.

Pročitaj više
Rok isporuke 1-3 dana.
Plaćanje pouzećem, karticama ili općom uplatnicom. Besplatna dostava iznad 300,00 kn.