Aqua Maris Plus

38,43 kn

Šifra: aqua-maris-plus-543

Kategorija: Uho, grlo, nos

Brand: Aqua Maris

Fiziološka otopina najčišće morske vode iz Jadrana, obogaćena dodatkom d-pantenola (provitamin B5). Kombinacija prirodno ljekovitih svojstava morske vode i provitamina B5 pomaže regeneraciji sluznice nosa.

Vlaži i njeguje sluznicu nosa na prirodan način. Morska voda zbog sadržaja mineralnih soli i velikog broja oligoelemenata ima blagotvoran učinak na sluznicu gornjih dišnih putova. Ulaskom u stanice, d-pantenol se pretvara u pantotensku kiselinu i povoljno djeluje na kožu i sluznicu. Morska voda olakšati će uklanjanje nečistoća iz nosa, a u kombinaciji s d-pantenolom održavati vlažnost, spriječavati isušivanje sluznice i pomoći njenu regeneraciju.

Preporučuje se: Kod prehlade, hunjavice i alergije, kod oštećenja sluznice nosa ili suhe sluznice (pogotovo u starijih ljudi), osobama koje žive i rade u klimatiziranim prostorima i prostorijama sa centralnim grijanjem te osobama koje puno putuju, osobama koje su izložene prekomjernom isušivanju sluznice gornjih dišnih putova (pušači, pjevači, profesionalni vozači i sl.).

Kontraindikacije, nuspojave, interakcije- nepoznate

Oprema: 30 ml otopine, plastična bočica u kutiji s uputom.

Pročitaj više
Vašu narudžbu šaljemo u najkraćem mogućem roku
Plaćanje pouzećem, karticama ili internet bankarstvom. Besplatna dostava iznad 370,00 kn.