Astaval kapsule

192,08 kn

Šifra: astaval-kapsule

Kategorija: Antioksidansi

Brand: Aktival

ASTAVAL je dodatak prehrani koji sadrži astaksantin iz mikroalge Haematococcus Pluvialis te vitamine C i E prirodnog podrijetla. Astaksantin je snažni, prirodni antioksidans višestruko jačeg djelovanja u odnosu na druge antioksidanse.

Oksidacijska aktivnost astaksantina je oko 10 puta veća u odnosu na druge karotenoide i čak do 500 puta veća u odnosu na vitamin E! Najzastupljeniji je karotenoidni pigment pronađen u morskim ribama i školjkama - nosioc je crvene boje u npr. lososu, škampima i jastogu.

Zbog izuzetnog antioksidacijskog djelovanja, astaksantin pruža izvrsnu zaštitu tijelu od štetnog utjecaja slobodnih radikala. To se prvenstveno očituje na zdravlju kože - astaksantin štiti kožu od štetnog djelovanja UV zračenja pa značajno smanjuje pojavu crvenila i opeklina, kao i alergija povezanih s izlaganjem suncu. Također štiti kožu od starenja i pojave bora, kao i od pojave tumora kože.

PREPORUČA SE KOD:

  • Alergija uzrokovanih sunčevim djelovanjem
  • Kod izlaganja kemikalijama i zagađenju
  • Kod izlaganja suncu (UV zračenje)
  • Kod stresa
  • Pušačima
  • Za ljepotu kože (poboljšava elastičnost, smanjuje bore i daje joj vlažnost)

Način uzimanja: Jedna kapsula Astavala sadrži 100% preporučene dnevne doze (RDA) vitamina C i E, što dodatno pojačava oksidacijski učinak.

Pakiranje: 60 kapsula

 

Pročitaj više
Rok isporuke 1-3 dana.
Plaćanje pouzećem, karticama ili općom uplatnicom. Besplatna dostava iznad 300,00 kn.