Bepanthen mast, 100 g

102,23 kn 105,63 kn -3%

Šifra: bepanthen-mast-100-g

Kategorija: Pelenska regija

Brand: Bayer

Kod crvenila i nadražene kože dječje guze. Kod njege bradavica dojki dojilja.

Koža novorođene bebe vrlo je osjetljiva stoga joj je potrebna posebna njega. Pelene nadražuju kožu koja postaje crvena i nadražena, što bebi stvara neugodu. Majkama koje doje, na bradavicama dojki često se otvore ranice koje peku i bole. Kako bebe imaju jako izraženi refleks sisanja, na koži oko bradavica javlja se crvenilo i upala, a bradavice postaju crvene i ispucane. Mogu se javiti i sitne pukotine koje uzrokuju bol i peckanje.

Bepanthen mast učinkovito sprječava pelensku upalu, odnosno pelenski osip. Na već upaljenoj koži Bepanthen mast će nježno i pouzdano izliječiti pelenski osip. Za njegu i zaštitu bolnih i ispucanih bradavica preporuča se uporaba Bepanthen® masti. Mast pospješuje brzo zacjeljivanje oštećene kože bradavice, a pomoću masnoća stvara na koži proziran zaštitni sloj, koji, između ostalog, sprječava bol nastalu zbog trljanja kože o odjeću.

Za što brži i zadovoljniji osmijeh bebe.

Bepanthen hranjivu mast koristimo u slučaju:

  • suhe i vrlo suhe kože
  • crvenila kože
  • nadražene kože
  • njege novorođenčeta – preventive i liječenja pelenskog osipa, upale i crvenila kože
  • njege dojki tijekom dojenja 

Bepanthen mast nanijeti na suhu kožu, po potrebi, jednom ili više puta dnevno. U ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama rado će Vam dati savjet o svim proizvodima.

Pakiranje: 100 g

 

Pročitaj više
Vašu narudžbu šaljemo u najkraćem mogućem roku
Plaćanje pouzećem, karticama ili internet bankarstvom. Besplatna dostava iznad 370,00 kn.