Početna Proizvodi Njega tijela Iritirana, oštećena koža BioNike Proxera Psomed 20 Krema za njegu kože sa psorijatičnim plakovima

BioNike Proxera Psomed 20 Krema za njegu kože sa psorijatičnim plakovima

18,50 €

Šifra: bionike-proxera-psomed-20-krema-njegu-ko

Kategorija: Iritirana, oštećena koža

Brand: BioNike

BioNike Proxera Psomed 20 Krema za njegu kože sa psorijatičnim plakovima je medicinski proizvod koji se koristi za tretman i prevenciju kronične kseroze i kožnih hiperkeratoza. Svakodnevna primjena smanjit će hiperkeratoze, umanjiti eritem i svrbež te poboljšati opće stanje kože uz smanjenje simptoma. Krema je idealna za održavanje kože u dobrom stanju, ali i kao dopuna propisanoj farmakološkoj terapiji. Izvrsna biokompatibilnost proizvoda čini ga pogodnim za dugotrajnu primjenu i sve dobne skupine pacijenata.

Urea u koncentraciji 20% i u odgovarajuće stabiliziranom obliku, dolazi do kože gdje djeluje kao sastojak za površinsku eksfolijaciju, ali ima i važan učinak na ovlaživanje i omekšavanje ljusaka. Ne sadrži parfeme, gluten, a prikladna je u slučaju preosjetljivosti na teške metale (nikal).

Način primjene: Nanijeti kremu 1 do 2 puta na dan, na prethodno očišćenu kožu i nježno masirati dok se u potpunosti ne upije. Oprati ruke prije i nakon nanošenja. U isto vrijeme ne nanositi na kožu druge topikalne proizvode, osim ako liječnik nije tako preporučio.

Pakiranje: 200 ml

Pročitaj više
Vašu narudžbu šaljemo u najkraćem mogućem roku
Plaćanje pouzećem, karticama ili internet bankarstvom.
Besplatna dostava iznad 50 €.