Početna Proizvodi Njega kose i vlasišta Osjetljivo i nadraženo vlasište BioNike Proxera Psomed 3 Šampon za vlasište s psorijazom

BioNike Proxera Psomed 3 Šampon za vlasište s psorijazom

14,50 €

Šifra: bionike-proxera-psomed-3-sampon-vlasiste

Kategorija: Osjetljivo i nadraženo vlasište

Brand: BioNike

BioNike Proxera Psomed 3 Šampon za vlasište s psorijazom je medicinski proizvod koji se koristi za prevenciju hiperkeratoza vlasišta. Idealan je kao adjuvantni topikalni (lokalni) tretman za pranje vlasišta sklonog psorijazi. Nježno pere i respektira integritet kože vlasišta, prevenira nastanak psorijatičnih plakova i hiperkeratoza vlasišta.

Urea 3%, ima i važan učinak na ovlaživanje i omekšavanje ljusaka. Salicilna kiselina i glikolna kiselina pomažu površinskoj eksfolijaciji. Sulfonirano ulje škriljevca pruža protuupalni učinak. Ne sadrži gluten i prikladan je u slučaju preosjetljivosti na teške metale (nikal).

Način primjene: Nanijeti na mokru kosu i vlasište. Masirati i ostaviti da djeluje 2 do 3 minute, a zatim dobro isprati vodom. Po potrebi ponoviti postupak. Za intenzivni tretman kombinirati s medicinskim proizvodom Proxera Psomed 40 intenzivnim gelom, ostavljajući da djeluje nekoliko sati prije pranja kose ovim šamponom. Ovaj šampon nema interakcija s propisanom farmakološkom terapijom.

Pakiranje: 125 ml

Pročitaj više
Vašu narudžbu šaljemo u najkraćem mogućem roku
Plaćanje pouzećem, karticama ili internet bankarstvom.
Besplatna dostava iznad 50 €.