Početna Proizvodi Njega tijela Iritirana, oštećena koža BioNike Proxera Psomed 40 Intenzivni gel za omekšavanje i uklanjanje ljusaka s tijela i vlasišta

BioNike Proxera Psomed 40 Intenzivni gel za omekšavanje i uklanjanje ljusaka s tijela i vlasišta

124,33 kn16,50 €

Šifra: bionike-proxera-psomed-40-intenzivni-gel

Kategorija: Iritirana, oštećena koža

Brand: BioNike

BioNike Proxera Psomed 40 Intenzivni gel za omekšavanje i uklanjanje ljusaka s tijela i vlasišta je topikalni (lokalni) medicinski proizvod koji se koristi za tretman i prevenciju hiperkeratoza, kožnih plakova, ljusaka i drugih simptoma (svrbež, ekcem, eritem) kod pacijenata sa psorijazom kože i vlasišta.

Urea u visokoj koncentraciji (40%) i u odgovarajuće stabiliziranom obliku, djeluje na kožu s učinkom na uklanjanje ljusaka i omekšavanje plakova. Glukonolakton ima antioksidativno, protuupalno i hidratizirajuće djelovanje, a mliječna kiselina ima učinak na poboljšanje uklanjanja ljusaka. Ne sadrži parfeme, gluten, a prikladan je u slučaju preosjetljivosti na teške metale (nikal).

Način primjene: Nanijeti gel na područja s hiperkeratozama, kožnim plakovima ili ljuskama, 1 do 2 puta na dan ili prema uputi liječnika ili ljekarnika. Nježno masirati dok se u potpunosti ne upije. Oprati ruke prije i nakon nanošenja. U isto vrijeme ne nanositi na kožu druge topikalne proizvode, osim ako liječnik nije tako preporučio. Može se koristiti i na vlasištu i u tom slučaju se ostavlja neka djeluje što duže, bez pranja kose. Učinkovitost proizvoda će se poboljšati ako se, nakon večernjeg nanošenja proizvoda, vlasište omota nepromočivom kuhinjskom folijom, a zatim ručnikom za održavanje topline.

Pakiranje: 100 ml

Pročitaj više
Vašu narudžbu šaljemo u najkraćem mogućem roku
Plaćanje pouzećem, karticama ili internet bankarstvom. Besplatna dostava iznad 370,00 kn.