Početna Njega kose i vlasišta Ispadanje kose Ducray Neoptide losion protiv ispadanja kose za muškarce

Ducray Neoptide losion protiv ispadanja kose za muškarce

399,25 kn

Šifra: ducray-neoptide-losion-ispadanja-muskarc

Kategorija: Ispadanje kose

Brand: Ducray

Muškarci. Kronično ispadanje kose.

Produžava život vlasi. Usporava ispadanje kose. Ispitano pod dermatološkom kontrolom.

Kronično ispadanje kose kod muškaraca uglavnom je hormonski uzrokovano i nasljedno. Ovo progresivno ispadanje kose praćeno je skraćivanjem životnog ciklusa vlasi i njihovom minijaturizacijom. Početak ispadanja kose može se javiti u raznim životnim dobima, ali uvijek se preporučuju brza reakcija i primjena prilagođenih proizvoda, kako bi se taj proces usporio.

Sastav: Patentirana peptidoxyl-4/monolaurin kombinacija, GP4G, tokoferol nikotinat

Djelovanje: Neoptide MEN losion protiv ispadanja kose za muškarce sadrži kombinaciju inovativnih patentiranih djelatnih sastojaka, koji djeluju protiv procesa povezanih s trajnim ispadanjem kose.

• Peptidoxyl-4 stimulira mikrocirkulaciju vlasišta i pomaže opskrbu elementima potrebnima za stanični metabolizam*. • Monolaurin smanjuje aktivnost enzima prepoznatog kao jedan od glavnih čimbenika u ispadanju kose. • Sinergistička i patentirana kombinacija peptidoxyla-4 i monolaurina zaista ''produžava'' rast vlasi; pomaže regulirati signal koji igra veliku ulogu u regeneraciji stanica folikula vlasi. Tako neoptide MEN produžava život vlasi: ispadanje kose je time obuzdano.**

Njegova lagana tekstura dozvoljava optimalnu apsorpciju, bez mašćenja kose. Već od prvih primjena kosa vraća snagu i vitalnost. Ova formula se iznimno dobro podnosi i prikladna je i za najosjetljivija vlasišta.

*Aktivni sastojci ispitani in vitro.

**Fototrihogram proveden na 44 ispitanika nakon 3 mjeseca uporabe (1 primjena dnevno).

Način uporabe: Nanijeti 9 raspršivanja na suho ili vlažno vlasište jednom dnevno, usredotočivši se uglavnom na vrh glave (područje ćelavljenja). Umasirati temeljito za bolje upijanje losiona. Ne ispirati. Ne prati kosu 2 sata nakon primjene proizvoda. Za vidljive učinke potreban je najmanje tromjesečni tretman. Jedna bočica dovoljna je za 3 mjeseca uporabe. Za maksimalan učinak, preporučujemo uporabu ovog tretmana zajedno s Anaphase šamponom.

Posebne mjere opreza: Ne raspršivati u blizini očiju. Ne udisati. Koristiti samo u dobro prozračenim prostorima.

Pročitaj više
Vašu narudžbu šaljemo u najkraćem mogućem roku
Plaćanje pouzećem, karticama ili internet bankarstvom. Besplatna dostava iznad 370,00 kn.