Početna Proizvodi Njega tijela Celulit i strije Elancyl Slim Design ulje za vitkost

Elancyl Slim Design ulje za vitkost

184,70 kn 230,88 kn -20%

Šifra: elancyl-slim-design-ulje-vitkost

Kategorija: Celulit i strije

Brand: Elancyl

Slim Design ulje za vitkost, jedinstvena je inovacija 2 u 1, protiv celulita i strija. Preoblikuje, smanjuje i detoksicira.

Uz celulit, bori se i protiv neželjenih učinaka  yo-yo efekta: strija, 'narančine kore' i opuštene kože s udubljenjima. Predstavlja prvu  patentiranu dvofaznu formulu za vitkost, koja sadrži kofein.
Vodenu fazu čine kofein i ekstrakt bršljana, koji su odgovorni za fiziološku detoksikaciju tkiva te razgradnju i uklanjanje masnoća. Uljna faza idealna je za omekšavanje kože i masažu, čime se pospješuje učinak detoksikacije. Uljnu fazu čini djelatna tvar protiv strija, ulje podlanka, koje pospješuje elastičnost i podatnost kože te sprječava i smanjuje pojavu strija.
Uz klinički dokazanu učinkovitost već nakon 7 dana primjene, Slim Design ulje pruža izuzetnu ugodu pri upotrebi. Ugodnost i senzualnost ulja u kombinaciji s prirodno osvježavajućim mirisom vode, pruža potpuni osjećaj zadovoljstva.
Neljepljive je teksture, brzo se upija te nema dugog čekanja prije odijevanja.

Način primjene: Dobro promućkajte prije uporabe i primijenite uz pomoć masaže kružnim pokretima na bedrima, bokovima i trbuhu. Nije za uporabu kod trudnica i dojilja. Ne raspršivati u blizini očiju. Ne udisati. Koristiti u dobro prozračenim prostorijama.

Pakiranje: 150 ml

Pročitaj više
Vašu narudžbu šaljemo u najkraćem mogućem roku
Plaćanje pouzećem, karticama ili internet bankarstvom. Besplatna dostava iznad 370,00 kn.