Elenatal

134,75 kn

Šifra: elenatal

Kategorija: Dodaci prehrani za trudnice i dojilje

Brand: Bayer

Dodatak prehrani za razdoblje prije začeća i do 12. tjedna trudnoće

Bebini vitalni organi počinju se razvijati od trenutka začeća. Proces osiguranja optimalne razine hranjivih tvari koje su potrebne tijelu tijekom trudnoće može potrajati neko vrijeme. Zbog toga ginekolozi ženama koje žele zatrudnjeti i ženama u prva trimjeseca trudnoće savjetuju da što ranije počnu  uzimati folnu kiselinu. Elenatal™ je dodatak prehrani za uporabu prije začeća i do 12. tjedna trudnoće.

Elenatal™ sadrži:

  • Folnu kiselinu i biološki aktivan oblik folata kalcijev-L-metilfolat (Metafolin).
  • Željezo te vitamini B6 i B12 doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti. Željezo doprinosi normalnom stvaranju crvenih krvnih stanica i hemoglobina. Vitamin B6 koji doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti.
  • Vitamin C, vitamine B6 i B12, bakar i folate koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava. Pored toga, vitamin C, bakar i selen su važni antioksidansi koji doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa.
  • Cink doprinosi normalnoj plodnosti i reprodukciji.
  • Jod je važna hranjiva tvar za ljude. Iako nam je potreban samo u malim količinama, doprinosi normalnoj proizvodnji hormona štitnjače i normalnoj funkciji štitnjače.

Način primjene: Ako planirate trudnoću ili ste trudni, uzmite jednu tabletu dnevno s malo vode. Preporučene dnevne količine, odnosno doza ne smiju se prekoračiti.

Pakiranje: 30 tableta

Pročitaj više
Vašu narudžbu šaljemo u najkraćem mogućem roku
Plaćanje pouzećem, karticama ili internet bankarstvom. Besplatna dostava iznad 370,00 kn.