Epimen Plus kapsule

230,00 kn30,53 €

Šifra: epimen-plus-kapsule-191

Kategorija: Zdravlje muškarca

Brand: Epimen

Nova formula Epimen Plus kapsula bazirana je na potpuno prirodnim biljnim sastojcima. Kapsule su spoj biljnih ekstrakata izvučenih iz sjemenki japanske sofore, ploda nara, sjemenki slatkog badema i kore kineskog cimetovca.
Glavni sastojak EpiMen plus kapsula je Sophora japonica. Riječ je biljci koja je zbog svojih specifičnih afrodizijačkih aktivnosti i blagotvornog djelovanja na zdravlje stotinama godina pristuna u tradicionalnoj kineskoj medicini. Prvenstveno je riječ o snažnom čistaču slobodnih radikala koji stvaraju oštećenja prijenosa signala u stanici kao i druge poremećaje u organizmu uzrokovane stresom. Kapsule tako poboljšavaju seksualnu funkciju kod muškaraca budući da glavni sastojci ploda nara djeluju kao jaki antioksidans i blagotvorno djeluju na urološko zdravlje muškarca. Kineski cimetovac koristi se u pripravcima za tegobe povezane sa cirkulacijom, povišenim tlakom i lipidima. Indirektno stimulira libido, djelovanjem na receptore povezane sa užitkom.

Primjena: Uzeti jednu (1) kapsulu 30-45 min prije aktivnosti. Djelovanje 1 kapsule je do 72 sata.

Veličina: 2 kapsule

Ne preporuča se osobama kojima je liječnik zabranio tjelesne aktivnosti uslijed povišenog šećera, krvnog tlaka i srčanih tegoba.

Pročitaj više
Vašu narudžbu šaljemo u najkraćem mogućem roku
Plaćanje pouzećem, karticama ili internet bankarstvom. Besplatna dostava iznad 370,00 kn.