Početna Proizvodi Samoliječenje Mokraćni sustav ESI Diurerbe forte tablete

ESI Diurerbe forte tablete

13,20 €

Šifra: esi-diurerbe-forte-tablete

Kategorija: Mokraćni sustav

Brand: ESI

ESI Diurerbe forte tablete sadrže kalij i magnezij u kombinaciji s biljnim sastojcima koji se često koriste kao sastojci čajnih mješavina za poticanje izlučivanja tekućine. Pogodne su za uzimanje uvijek kada na prirodan način treba potaknuti metabolizam i detoksikaciju. Osim što doprinose reguliranju i održavanju normalnog krvnog tlaka, Diurerbe forte tablete nadoknađuju izgubljene elektrolite. Kalij i magnezij su važne mineralne tvari, neophodne za reguliranje krvnog tlaka, funkcije mišića i živčanog sustava. Njihova razina se smanjuje uslijed pojačanog izlučivanja tekućine iz organizma, a uzimanjem Diurerbe forte tableta osigurana je optimalna nadoknada ovih važnih mikronutrijenata kroz prehranu.
Kalij doprinosi održavanju normalnog krvnog tlaka. Kalij i magnezij doprinose normalnoj funkciji mišića i živčanog sustava. Magnezij doprinosi ravnoteži elektrolita, smanjenju umora i iscrpljenosti.

Način primjene: Uzimati 2 puta na dan po 1 tabletu, s obilnom količinom obične vode. Tijekom dana dobro je popiti najmanje 1,5 litru vode.

Pakiranje: 40 tableta

Pročitaj više
Vašu narudžbu šaljemo u najkraćem mogućem roku
Plaćanje pouzećem, karticama ili internet bankarstvom.
Besplatna dostava iznad 50 €.