Eyelash booster

209,22 kn

Šifra: eyelash-booster

Kategorija: Dekorativna i korektivna kozmetika

Brand: Pharmatheiss

Eyelash booster Booster za trepavice potiče rast trepavica, što je dokazano u neovisnim ispitivanjima. Maksimalni učinak zahvaljujući jedinstvenoj formuli

Tajna jedinstvenog seruma za trepavice marke medipharma cosmetics je moderna kombinacija djelatnih tvari koja se sastoji od hijalurona, pantenola i ostalih aktivnih tvari. Sadržana hijaluronska kiselina i provitamin B5 (pantenol) opskrbljuju kožu većom količinom vlage i potiču rast trepavica koje se doimaju zdravije. Tijekom cijelog razdoblja primjene folikul dlake se hrani i stimulira.

BEZ prostaglandina
Učinkovita njega i lijepe trepavice zahvaljujući modernoj kombinaciji djelatnih tvari s kofeinom i hijaluronom.

BEZ parabena
BOOSTER za trepavice stoga se posebno dobro podnosi, a prikladan je i za osobe oboljele od alergije i za osobe koje nose leće.

BEZ silikona
Prirodna njega koja ne opterećuje kožu tvarima koje joj nisu potrebne: BOOSTER za trepavice ne sadrži silikone. Za punije trepavice na potpuno prirodan način.

BEZ konzervansa
Podnošljivost ovog seruma koji ne sadrži konzervanse dermatološki je ispitana. Rezultat: nema nepodnošljivosti niti nuspojava.

Način primjene:

Serum za trepavice nanesite jednom dnevno, najbolje navečer nakon čišćenja područja oko očiju, poput uobičajenog eyelinera na gornji vijenac trepavica, uz sam korijen dlake. Dovoljno je jednom proći kistom. Nakon približno 2 minute djelovanja možete upotrijebiti uobičajene proizvode za njegu.

Serum se može koristiti i za obrve. Za maksimalan rast serum bi trebalo upotrebljavati svakodnevno kroz razdoblje od 6 - 8 tjedana. Nakon što se postigne željeni rezultat, primjena se može smanjiti na 1 - 2 puta tjedno.

Pakiranje: 2.7 ml

Pročitaj više
Vašu narudžbu šaljemo u najkraćem mogućem roku
Plaćanje pouzećem, karticama ili internet bankarstvom. Besplatna dostava iznad 350,00 kn.