FemiSan A biljne kapi

12,28 €

Šifra: femisan-biljne-kapi

Kategorija: Zdravlje žene

Brand: FemiSan

Prirodno rješenje za bolne menstruacije i upalu jajnika

Femisan A biljne kapi djeluju povoljno na mikrocirkulacije u predjelu jajnika, na funkcije jajnika i hormonalnu ravnotežu, reguliraju menstrualni ciklus, a svojim spazmolitičkim djelovanjem ublažavaju grč maternice i olakšavaju bolne menstruacije. S uspjehom se primjenjuju kod različitih vrsta cista na jajnicima, uključujući i endometriotične ciste te kod policističnih jajnika. Zbog svog antiinflamatornog djelovanja smiruju akutne i kronične upale jajnika.

Kapi mogu koristiti djevojčice već od prvog menstrualnog ciklusa, i s obzirom da nemaju neželjene posljedice i kontraindikacije mogu pomoći i kod velikoj broja ginekoloških problema.

FemiSan A je tekući dodatak prehrani na bazi pažljivo odabranog ljekovitog bilja čiji aktivni sastojci djeluju prirodnim mehanizmima i olakšavaju čitav niz menstrualnih tegoba kod žena od početka puberteta do menopauze.

Glavni sastojak FemiSan A biljnih kapi je ekstrakt herbe livadne vrkute, poznata i pod nazivima virak, Gospin plašt ili Božja plahtica. Radi se o vrlo ljekovitoj biljci koja se zahvaljujući svojim nježnim djelovanjem već stoljećima uspješno koristi za ženske poteškoće vezane uz menstrualne probleme gdje pozitivno utječe na regulaciju neredovite mjesečnice, uravnotežuje balans hormona te naročito djeluje kod prevelikih krvarenja i bolnih menstruacija.

Prednost korištenja prirodnih kapi FemiSan A u odnosu na ostale proizvode su u tome što nema nus pojava, ne sadrže hormone, ne sadrže umjetne tvari niti konzervans. Mogu se koristiti neograničeno dugo bez stvaranja ovisnosti, te se mogu koristiti i uz ostale lijekove uz odobrenje liječnika.

Način primjene: Proizvod je potrebno promućkati prije uporabe. Jednu servirnu dozu (30 kapi/0,75 g) ukapati u čaši vode i popiti dva do četiri puta dnevno prije jela.

Pakiranje: 30 ml

Pročitaj više
Vašu narudžbu šaljemo u najkraćem mogućem roku
Plaćanje pouzećem, karticama ili internet bankarstvom.
Besplatna dostava iznad 50 €.