Ferohel otopina

62,21 kn

Šifra: ferohel-otopina-342

Kategorija: Minerali

Brand: Dietpharm

Ferohel otopina namijenjena je osobama koje pate od nedostatka željeza. Ono doprinosi normalnom intezitetu nastanka crvenih krvnih stanica i hemoglobina. Također, željezo u organizmu je nužno kako osoba ne bi patila od umora i iscrpljenosti budući da doprinosi kognitivnoj funkciji.

Upute za upotrebu: Školska djeca uzimaju 10 ml sirupa ujuto u čaši soka. Trudnice, dojilje i odrasli uzimaju 15 ml otopine ujutro u čaši soka. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Uz bočicu je priložen mjerni poklopac. Prije upotrebe sadržaj bočice dobro protresti!

UPOZORENJE: Zbog sadržaja željeza obavezno je pridržavati se preporučenog unosa. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti zbog mogućeg trovanja. Prije uporabe obavezna je konzultacija sa liječnikom. Prekomjerno konzumiranje može imati laksativni učinak. Nakon uzimanja Ferohel®otopine kao i kod svih proizvoda koji sadrže željezo, stolica može biti tamno obojena. Postoji mogućnost prolaznog obojenja zubi, što se može smanjiti uzimanjem otopine s čašom prirodnog soka.

Pakiranje: 180 ml

Pročitaj više
Vašu narudžbu šaljemo u najkraćem mogućem roku
Plaćanje pouzećem, karticama ili internet bankarstvom. Besplatna dostava iznad 370,00 kn.