Formen

92,13 kn

Šifra: formen

Kategorija: Zdravlje muškarca

Moderan način života u novije se vrijeme sve češće povezuje s lošim životnim i prehrambenim navikama kao i s povećanom dozom stresa. Ti čimbenici kao i neki lijekovi utječu na postupno smanjenje libida. Zahtjevan posao, obiteljski problemi, fizička i psihička iscrpljenost te ovisnost o cigaretama, alkoholu ili drogama mogu dovesti do smanjenja spolne moći. Najčešći poremećaj spolnog sustava u muškarca je erektilna disfunkcija. Francuski proizvođač Laboratoires Yves Ponroy razvio je posebnu biljnu formulu Libistèrol® na bazi fitosterola koji blagotvorno djeluju na prostatu i cijeli urinarni trakt te pridonose seksualnoj ugodi. Ujedinivši djelovanje Libistèrola® s dobro poznatim afrodizijacima: korijenom ginsenga i korijenom mace dobivena je jedinstvena i učinkovita formula.

Sastav:

  • Ekstrakt Ginsenga
  • Ekstrakt Mace
  • Ekstrakt Citrusa bogat flavonoidima
  • Vitamin B1
  • Vitamin B9
  • Libistèrol®

Djelovanje:

Libistèrol® bogat je biljnim sterolima koji blagotvorno djeluju na prostatu i urinarni trakt te pridonosi seksualnoj ugodi. Ginseng je tradicionalni afrodizijak koji ima okrepljujući učinak na živčani sustav i tkiva. Maca (Lepidium meyenii) pojačava seksualni nagon i fizičku izdržljivost. Citroflavonoidi pospješuju mikrocirkulaciju te time poboljšavaju erekciju. Folna kiselina i tiamin nužan su dio živčanog sustava koji sudjeluje u erektivnom procesu.

Namjena: Za poboljšanje općeg psihofizičkog stanja u muškarca.

Doziranje i način upotrebe: 1 kapsula svako jutro uz doručak i 1 kapsula nakon večere tijekom 2 mjeseca. Redovito ponavljati tijekom godine.

Pakiranje: Kutija sadrži 60 kapsula.

Pročitaj više
Vašu narudžbu šaljemo u najkraćem mogućem roku
Plaćanje pouzećem, karticama ili internet bankarstvom. Besplatna dostava iznad 370,00 kn.