Početna Proizvodi Samoliječenje Usta, usne, zubi Gengigel hidrogelna voda za usta za svakodnevnu preventivnu njegu desni

Gengigel hidrogelna voda za usta za svakodnevnu preventivnu njegu desni

19,86 €

Šifra: gengigel-otopina

Kategorija: Usta, usne, zubi

Brand: Gengigel

Gengigel u obliku otopine za ispiranje usne šupljine primjeren je za očuvanje zdravlja u usnoj šupljini, zato se preporučuje upotrebljavati kao dio svakodnevne higijene usne šupljine. Učinkovita, praktična i sigurna voda za usta djeluje ravnomjerno na čitavoj površini usne sluznice. Gengigel hidrogelna voda za usta je veganski proizvod, ne sadržava gluten, laktozu, šećer, genetski modificirane organizme i neškodljiv je ako se proguta.

Gengigel u obliku otopine učinkovita je pomoć za:

  • upaljene, krvareće i otekle desni
  • produbljene džepove u desnima
  • oštećenja desni zbog vađenja ili čišćenja zubi ili kirurških zahvata
  • kod nadraženih tkiva u ustima zbog zubnih proteza i ortodontskih aparata
  • nadražena tkiva u ustima zbog fiksnih (krune, mostovi) ili mobilnih zubnih proteza

Gengigel hidrogelna voda za usta je veganski proizvod, ne sadržava gluten, laktozu, šećer, genetski modificirane organizme i neškodljiv je ako se proguta.

Način primjene: U priloženu čašicu ulijte preporučenu količinu vode za usta, 1 do 2 minute ispirite njome usnu šupljinu pa ispljunite. Gengigel vodu za usta možete upotrebljavati preventivno kao dio svakodnevne higijene usne šupljine od 2 do 3 puta na dan. Kod bolesti desni usnu šupljinu treba ispirati od 3 do 5 puta na dan barem 3 do 4 tjedna, odnosno dok ne nestanu svi simptomi parodontne bolesti.

Pakiranje: 150 ml

Pročitaj više
Vašu narudžbu šaljemo u najkraćem mogućem roku
Plaćanje pouzećem, karticama ili internet bankarstvom.
Besplatna dostava iznad 50 €.