Početna Proizvodi Djeca i trudnice Zubići Gengigel Prvi zubići

Gengigel Prvi zubići

111,70 kn14,83 €

Šifra: gengigel-prvi-zubici

Kategorija: Zubići

Brand: Gengigel

Nicanje prvih, odnosno mliječnih zubića kod dojenčadi može uzrokovati upalu desni i priličnu nelagodu kod dojenčadi. Kada zubići prodiru kroz desni, gingivalna tkiva blago su ozlijeđena, desni otekle, a sve to prati povećano slinjenje. Dojenče često plače, ne spava, ponekad se može pojaviti i povišena tjelesna temperatura. Klinička ispitivanja pokazuju da nova formula Gengigel Prvi zubići brže i učinkovitije olakšava simptome kod nicanja zuba od gelova s lokalnim anestetikom. Zahvaljujući hijaluronskoj kiselini, koja je prirodan sastojak ljudskih desni, Gengigel Prvi zubići posve je siguran za upotrebu. Ako se proguta, ne apsorbira se u tijelo, nego izlazi iz tijela istim putem kao hrana.

  • smanjuje bol
  • smanjuje oticanje
  • povećava elastičnost desni
  • smanjuje krvarenje
  • pospješuje zacjeljivanje rana
  • štiti sluznicu od infekcija

Gengigel Prvi zubići siguran je za dojenčad i djecu, neškodljiv je ako se proguta, veganski proizvod, bez alkohola, bez šećera i umjetnih aroma, bez glutena, laktoze, bez parabena, natrijevog lauril sulfata i ftalata, bez genetski modificiranih organizama.

Način primjene: Sloj gela nekoliko puta na dan (od 3 do 6 puta), odnosno prema potrebi ravnomjerno nanesite na desni i čistim ga prstima nježno utrljajte. Nanošenje je potrebno dok ne nestanu svi simptomi. Za dugotrajniji osjećaj olakšanja boli preporučujemo da gel nanesete nakon obroka i prije spavanja. Ako dijete proguta gel, neće biti štete.

Pakiranje: tuba 20 ml

Pročitaj više
Vašu narudžbu šaljemo u najkraćem mogućem roku
Plaćanje pouzećem, karticama ili internet bankarstvom. Besplatna dostava iznad 370,00 kn.