Početna Proizvodi Zdravlje i ljepota Mršavljenje Green Coffee & L-Carnitine - Zelena kava i L-karnitin

Green Coffee & L-Carnitine - Zelena kava i L-karnitin

21,28 €

Šifra: green-coffee-l-carnitine

Kategorija: Mršavljenje

Brand: Hug Your Life

Sinergijsko djelovanje klorogenične kiseline i L-karnitina

Green Coffee & L-Carnitine proizvod sadrži visoku koncentraciju klorogenične kiseline – 50% iz neprženih zrna zelene kave, koja doprinosi aktivaciji metaboličkih reakcija.

Klorogenična kiselina je ključni sastojak u ekstraktu zelene kave. Smanjuje količinu glukoze u krvi i njezinu apsorpciju. Niža razina glukoze u krvi dovodi do potrošnje energije iz masnih zaliha – odnosno potiče tijelo da kao poželjan izvor energije koristi svoje pohranjene masnoće.

L–karnitin je tvar koja nastaje iz esencijalnih aminokiselina lizina i metionina posredstvom vitamina C, B6, niacina i željeza. L-karnitin je prirodna tvar, tzv. nosač masnih kiselina kroz staničnu membranu u mitohondrije, gdje se one sagorijevaju i koriste kao izvor energije. Ako nema dovoljno karnitina, masti se ne iskorištavaju za stvaranje energije nego se pojačano talože u mišićima i masnom tkivu.

L-karnitin osigurava još intenzivnije djelovanje na sagorijevanje masnoća tijekom tjelovježbe.

Standardizirani ekstrakt sjemenke zelene kave s minimalno 50% ukupne klorogenične kiseline u sinergiji sa L-Carnitinom, uz redovitu tjelesnu aktivnost i odgovarajuću prehranu mogu osigurati vidljive rezultate u oblikovanju tijela.

Pročitaj više
Vašu narudžbu šaljemo u najkraćem mogućem roku
Plaćanje pouzećem, karticama ili internet bankarstvom.
Besplatna dostava iznad 50 €.