Kartalin biljna krema

298,00 kn 338,63 kn -12%

Šifra: kartalin-biljna-krema

Kategorija: Iritirana, oštećena koža

Brand: Astrofarma

Prirodni proizvod za pomoć u smirivanju upale kože kod psorijaze, atopijskog dermatitisa-neurodermitisa, alergijskih ekcema, kroničnih alergijskih bolesti kože, zadebljanja kože-keratodermije, ihtiozu. Kartalin krema ne sadrži korikosteroidne hormone.

Kartalin je prošao brojna klinička ispitivanja na medicinskom institutu u Tomsk-u Rusija te na medicinskoj akademiji za poslijediplomske studije u Moskvi gdje je dobio visoke ocijene o djelovanju od strane istraživača i pacijenata. Prezentirana je studija na kongresu u Hanoveru Mai 2011 Euromedica /Kartalin in the treatment of chronic inflamatori skin conditions/-Siberian State Medical University, Tomsk Russia,Astrofarma LLC. Kartalin karakterizira učinkovitost na smirivanje kroničnih upala kože na prirodnoj bazi, nije štetan i nema kontraindikacije jer mu je sastav prirodna osnova. Nema neželjenih pojava na koži kao što mogu izazvati hormonski pripravci kortikosteroidi.

Kartalin sadrži potpuno prirodne bioaktivne komponente: ljekovite biljke: Bidens tripartita(sibirski neven), kamilica, eukaliptus, ulje lavande, vit. A i D, lizozim, medicinska salicilna kiselina i ulje za stabilizaciju.

Način primjene:

Preporuča se primjena kreme na oboljela mjesta od 2,5 - 4 mjeseca.

Dužina liječenja ovisi o jačini upale i dužini trajanja bolesti kože U slučaju preosjetljivosti na bilo koji sastojak kreme (med,salicilna kiselina,lizozim i drugo) preporuča se prije početka liječenja Kartalinom par dana mazati jedan manji dio kože kao test proba zbog isključivanja mogučnosti alergije na neku od komponenti. Kartalin se ne smije mazati na otvorene rane,i popucalu kožu.
Za vrijeme mazanja sa kartalin kremom ,namazane dijelove tijela ne izlagati suncu!!!! zabranjeno za djecu mlađu od 3 godine.

Pakiranje: 100 ml

Pročitaj više
Rok isporuke 1-3 dana.
Plaćanje pouzećem, karticama ili općom uplatnicom. Besplatna dostava iznad 300,00 kn.