Početna Proizvodi Zaštita od insekata Uši i gnjide LiceGuard Robi Comb PRO električni češalj

LiceGuard Robi Comb PRO električni češalj

33,05 €249,02 kn

Šifra: LiceGuard Robi Comb PRO električni češal

Kategorija: Uši i gnjide

Brand: LiceGuard

Robi Comb PRO je patentirani električni češalj za detekciju i ubijanje ušiju u kosi. Robi Comb prilikom češljanja ubija uši kod kontakta s njima. Posebno podešenim naponom koji djeca ne osjećaju i nije opasan uš se ubije i izvadi iz kose.

Detektira uši i koristiti se kako bi ste vrlo brzo i na neagresivan način ustanovili je li dijete donijelo uš u kosi. Robi Comb vas prilikom češljanja zvučnim signalom obvještava da li detektira uši odnosno je li dijete ili osoba zaražena. Upravo zbog toga dosta dječjih vrtića koristi električni češalj.

Ubija uši brzo i lako. Korištenje je vrlo jednostavno jer s njim samo počešljate par minuta ujutro i navečer i to je to. Neusporedivo je sa korištenjem potencijalno opasnih i otrovnih šampona kod kojih je cijela procedura puno duža i za dijete mučnija i neugodna. Robi Comb PRO je način da se bezbolno i efikasno riješite zaraze ili spriječite novu.

Ubija uši bez otrova (pesticida). Toksični šamponi su vrlo čest način ubijanja ušiju. Ti proizvodi su rađeni najčešće na bazi otrovnih insekticida. Mnogi ljudi su sa pravom oprezni kod korištenja tih proizvoda zbog brige da previše ne izlože djecu pesticidima. Kod djece sa astmom ili nekim drugim problemom dišnog sustava se ne preporuča korištenje sredstava na bazi pesticida. Robi Comb PRO je po djecu zdravo rješenje!

Koristi se na suhoj kosi. Zbog činjenice da se češalj koristi na suhoj kosi cijela procedura je puno jednostavnija i manje mučna. NEMA brige oko zaštite očiju ili lica, NEMA čekanja da sredstvo počne djelovati, NEMA nošenja različitih gelova u kosi, NEMA nereda i neugodnih mirisa.

Može se koristiti svugdje. Robi Comb PRO se može koristit nekoliko minuta na suhoj koži bilo gdje: u školi, u autu, na izletu, u vikendici... bilo gdje. Kompaktan je i jednostavan za nositi.

Ne ostavlja miris. Robi Comb PRO NIJE kemijski tretman i ne ostavlja nikakav miris.

Šamponi NE UBIJAJU uši koje su postale otporne
Znanstvena istraživanja, kao i izvještaji iz škola i od samih roditelja, pokazuju da su neke uši postale otporne na šampone koji se trenutno koriste za njihovo ubijanje. Robi Comb PRO je sigurna alternativa. Zbog načina na koji radi uš ne može postati otprona na Robi Comb PRO.

 

Pročitaj više
Vašu narudžbu šaljemo u najkraćem mogućem roku
Plaćanje pouzećem, karticama ili internet bankarstvom. Besplatna dostava iznad 370,00 kn.