Multi-Gyn FloraPlus

14,73 €110,98 kn

Šifra: multi-gyn floraplus

Kategorija: Zdravlje žene

Brand: Multi-Gyn

Multi-Gyn FloraPlus liječi i sprječava probleme rodnice uzrokovane kvasnicama, pruža prebiotičku podršku zdravoj flori rodnice te sprječava (ponavljajuću) kandidijazu. Ublažava tegobe kao što su iscjedak, svrbež, iritacija, crvenilo i osjetljivost.

Multi-Gyn FloraPlus nije antimikotik, ali zbog svojeg jedinstvenog načina djelovanja klasificiran kao medicinski proizvod.

Multi-Gyn FloraPlus je prirodan proizvod koji se temelji na patentiranom bioaktivnom 2QR-kompleksu u kombinaciji s prebiotičkim sastojcima. Prebiotici su hranjivi sastojci u Multi-Gyn FloraPlus koji podržavaju rast dobrih i korisnih laktobacila. Multi-Gyn FloraPlus optimira floru i pH vrijednost rodnice.
2QR-kompleks je prirodna tvar koja potječe od biljaka i sastoji se od bioaktivnih polisaharida. Ima jedinstvenu sposobnost blokiranja adhezije (lijepljenja) štetnih bakterija i na taj način, prirodnim putem učinkovito neutralizira ove bakterije. Prirodan učinak blokiranja te učinak prebiotika je siguran i bezopasan, jer se ne temelji na toksičnim tvarima ili jakim kemikalijama. Nema poznatih štetnih događaja. Ova jedinstvena kombinacija čini Multi-Gyn FloraPlus idealnim proizvodom za zdravu rodnicu.
Multi-Gyn FloraPlus održava ravnotežu flore u rodnici tako što suzbija štetne mikrobe i podržava razvoj korisnih laktobacila (bakterije mliječne kiseline).
Multi-Gyn FloraPlus tako stvara optimalnu i prirodnu floru koja sprječava tegobe povezane s prekomjernim rastom nepoželjnih mikroorganizama kao što je kandida. Zato je Multi-Gyn FloraPlus vrlo učinkovit u sprječavanju (ponavljajućih) problema rodnice. Učinkovito ublažava tegobe poput iscjetka, svrbeža, nadraženost, neugodnog mirisa, crvenila i osjetljivosti.

Način primjene: Multi-Gyn FloraPlus je prebiotički gel za rodnicu kojeg treba primijeniti u rodnicu. Jedan jednodozni aplikator je za jednu primjenu. Prebiotički gel za rodnicu primjenjuje se izravno u rodnicu s pomoću posebno oblikovanog aplikatora. Nakon uporabe bacite jednodozni aplikator.

Pakiranje: 5 aplikatora po 5 ml

Pročitaj više
Vašu narudžbu šaljemo u najkraćem mogućem roku
Plaćanje pouzećem, karticama ili internet bankarstvom. Besplatna dostava iznad 370,00 kn.