Početna Proizvodi Samoliječenje Zdravlje žene Multi-Gyn Liquigel 30 ml

Multi-Gyn Liquigel 30 ml

8,94 €

Šifra: multi-gyn-liquigel-30ml

Kategorija: Zdravlje žene

Brand: Multi-Gyn

Multi-Gyn LiquiGel trenutno ublažava suhoću rodnice i potiče prirodnu vlažnost. Sprječava nadraženost i održava tkivo rodnice.

Multi-Gyn LiquiGel nije hormonsko liječenje, ali je, zbog jedinstvenog načina djelovanja, medicinski proizvod klase rizika IIa.

Multi-Gyn LiquiGel trenutno ublažava suhoću rodnice. Optimizira stanje tkiva rodnice i potiče prirodnu vlažnost tkiva. Multi-Gyn LiquiGel se temelji na patentiranom 2QR-kompleksu. Ova prirodna tvar potječe od biljaka i sastoji se od bioaktivnih polisaharida. Ima jedinstvenu sposobnost neutralizacije štetnih mikroorganizama na siguran i učinkovit način. Stoga je također prikladan za potporu procesu prirodnog zacjeljivanja oštećenja tkiva u intimnom području.

Multi-Gyn LiquiGel potiče vlažnost rodnice koja pomaže ublažiti i zaštititi od suhoće rodnice i nadraženosti. Pomaže tijelu u vlastitom procesu vlaženja u postizanju prirodne ravnoteže i ne utječe na floru rodnice. Kako se tkivo rodnice ponovo vlaži, oporavlja prirodnu elastičnost i funkcije. Multi-Gyn LiquiGel stvara bio-prianjajući sloj preko sluznice, kako bi se osigurala dugotrajna vlažnost i održavanje zdrave flore rodnice. Tijekom spolnog odnosa nadopunjuje i podržava prirodnu vlažnost rodnice. Redovitom primjenom LiquiGela, smanjuje se nadraženost i podržava optimalno stanje rodnice. Sastav je prirodan, siguran i blag jer se ne temelji na toksičnim tvarima niti jakim kemikalijama pa stoga nema štetnih događaja.

Način primjene:

U slučaju suhoće rodnice, primijenite Multi-Gyn LiquiGel u dostatnoj količini barem jednom dnevno ili kad god je potrebno olakšanje simptoma.
Za sprječavanje suhoće rodnice i nadraženosti povezane sa suhoćom rodnice, primijenite Multi-Gyn LiquiGel dvaput dnevno u dostatnoj količini, tijekom najmanje pet dana.
Za poticanje prirodne vlažnosti rodnice, primijenite Multi-Gyn LiquiGel svaki dan, neposredno prije odlaska na spavanje.
Gel ne ostavlja mrlje na donjem rublju. Siguran je i blag te će Vam pružiti izravno olakšanje kod suhoće rodnice, nadraženosti i svrbeža. Multi-Gyn LiquiGel ne smije se primjenjivati dulje od 30 uzastopnih dana tako da se flora rodnice može sama regulirati bez podrške.
U slučaju trajnih ili ponavljajućih tegoba, uvijek se trebate obratiti liječniku.

Pakiranje: 30 ml

Pročitaj više
Vašu narudžbu šaljemo u najkraćem mogućem roku
Plaćanje pouzećem, karticama ili internet bankarstvom.
Besplatna dostava iznad 50 €.