Početna Proizvodi Dodaci prehrani Minerali Natural Wealth Magnezij Sport Direkt

Natural Wealth Magnezij Sport Direkt

10,41 €

Šifra: natural-wealth-magnezij-sport-direkt

Kategorija: Minerali

Brand: Natural Wealth

Magnezij Sport Direkt + B6 + C + L-karnitin

Magnezij Sport Direkt je praktičan dodatak prehrani s idealnom kombinacijom sastojaka koji pružaju energiju, štite imunitet i funkciju mišića kod sportskih napora. Sastavom i načinom primjene prilagođen je osobama s aktivnim stilom života. Magnezij Sport Direkt granule okusa limete otapaju se direktno u ustima što omogućuje bržu apsorpciju. Svaka vrećica sadrži preporučenu dnevnu dozu magnezija (375 mg), vitamine B6 i C te L-karnitin.

  • L-karnitin ima ulogu u stvaranju energije iz masti. Služi kao nosač masnih kiselina kroz staničnu membranu u mitohondrije, gdje se one sagorijevaju i koriste kao izvor energije.
  • Vitamin C, ukoliko se uzima u dozi od 200 mg dnevno (uz preporučeni dnevni unos vitamina C), doprinosi održavanju normalne funkcije imunološkog sustava za vrijeme i nakon intenzivne tjelesne aktivnosti. 
  • Vitamin B6 pomaže ulasku magnezija u stanicu, doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije u organizmu te doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti.

Način primjene: Jedna (1) vrećica na dan. Sadržaj vrećice primijeniti direktno u usta, pustiti da se otopi u ustima i progutati.

Pakiranje: 20 vrećica

 

Pročitaj više
Vašu narudžbu šaljemo u najkraćem mogućem roku
Plaćanje pouzećem, karticama ili internet bankarstvom.
Besplatna dostava iznad 50 €.