Početna Njega lica Anti age Naturapharm Neven krema

Naturapharm Neven krema

85,00 kn

Šifra: neven-krema

Kategorija: Anti age

Brand: Naturapharm

Prirodna kozmetika na znanstvenoj osnovi

Izuzetno bogata, hranjiva, lako maziva emulzija koja Vašu kožu hrani, štiti i njeguje. Uz sve odlike ekstrakta latica cvijeta nevena kao nositelja djelovanja ove kreme, tu su i drugi biljni dodaci koji upotpunjavaju i pojačavaju djelovanje nevena. Naročito treba istaknuti shea-maslac, ulje avokada, sezama i bobica pasjeg trna, jedinog poznatog ulja koje sadrži omega 3,6,7 i 9 masne kiseline. Ekstrakt domaće kamilice pojačava umirujući efekt kod preosjetljive kože.

Neven krema se naročito preporučuje:

Za suhu i osjetljivu kožu

Ako do sada niste uspjeli pronaći kremu koja će cijeli dan hraniti, štititi i njegovati Vašu kožu, ovo je rješenje za Vas. Zaboravite neugodna zatezanja i peckanja kože jer Neven krema pruža dugotrajno djelovanje, a rezultat će biti meka, glatka i njegovana koža.

Za zaštitu od prijevremenog starenja

Bogatstvo aktivnih sastojaka koji potiču regeneraciju kože te djeluju kao zaštita od slobodnih radikala i ostalih štetnih tvari iz okoline povoljno će se odraziti na Vaš izgled. Zaštićena i “nahranjena” koža duže će zadržati svježinu, boju i glatkoću.

Za kožu izloženu nepovoljnim vanjskim utjecajima

Ako ste prisiljeni boraviti u uvjetima koji nisu dobri za Vašu kožu, zaštitite ju ovom bogatom kremom koja će smanjiti štetne vanjske utjecaje.

Za ujednačavanje boje I strukture kože

Kod manjih nepravilnosti u strukturi i boji kože, redovita uporaba ove kreme dovodi do poboljšanja izgleda i  to najviše zahvaljujući ekstraktu nevena i sadržaju beta-karotena.

Pakiranje: 50 ml

Pročitaj više
Vašu narudžbu šaljemo u najkraćem mogućem roku
Plaćanje pouzećem, karticama ili internet bankarstvom. Besplatna dostava iznad 370,00 kn.