Normison sprej za uho

9,62 €72,48 kn

Šifra: normison-sprej-uho

Kategorija: Uho, grlo, nos

Brand: Sigma Pharm

NormisonŸ sprej za uho je namijenjen za preventivnu i popratnu terapiju upale zvukovoda, posebno kod čestog i dugotrajnijeg kontakta s vodom.

Prevelika vlaga i visoke (alkalne) pH vrijednosti pospješuju upalu vanjskog zvukovoda. Za sprječavanje upale  uklanjanje vlage je važna mjera, osobito nakon intenzivnog kontakta s vodom. Poseban sastav NormisonŸ spreja za uho omogućava brzo sušenje površinskog dijela kože zvukovoda. Kisela komponenta NORMISONŸ spreja za uho pomaže u ponovnom uspostavljanju i održavanju prirodnog kiselog zaštitnog omotača kože. Dekspantenol omogućava dodatnu zaštitu i njegu kože.

  • Za sprječavanje upale zvukovoda, posebno kod učestalog ili dužeg kontakta s vodom, npr. nakon kupanja, tuširanja, plivanja i ronjenja.                      
  • Kao dopunska terapija tijekom korištenja lijekova kod upale zvukovoda. 

NORMISONŸ sprej za uho može se koristiti u trudnoći i razdoblju dojenja. Namijenjen odraslim osobama i djeci iznad tri godine starosti.

Način upotrebe:

  • Nakon kupanja, tuširanja, plivanja i ronjenja (u slatkovodnoj ili slanoj vodi), preporuča se pritiskom na raspršivač raspršiti dva do tri potiska (kod odraslih osoba) i jedan do dva potiska (kod djece) NORMISONŸ spreja za uho u zvukovod. Ostaviti sprej da djeluje 20 do 30 sekundi, držeći pritom glavu nagnutu u stranu. Nakon toga ispraviti glavu i obrisati suvišak tekućine. Preostalu tekućinu u zvukovodu ostaviti da ispari. Postupak ponoviti na drugom uhu.
  • NORMISONŸ sprej za uho upotrebljava se zagrijan na temperaturu tijela.
  • Ako u zvukovodu ima ušne masti, nakupine mrtvih stanica kože i drugih naslaga, prije primjene NORMISONŸ spreja za uho preporuča se čišćenje zvukovoda CERUSTOPJ uljem za čišćenje uha.

Pakiranje: Bočica od 10 ml s raspršivačem. Jedno raspršivanje = 0,1 ml.

Pročitaj više
Vašu narudžbu šaljemo u najkraćem mogućem roku
Plaćanje pouzećem, karticama ili internet bankarstvom. Besplatna dostava iznad 370,00 kn.