Početna Proizvodi Djeca i trudnice Dječja hrana Novalac AC početna mliječna hrana za dojenčad s kolikama (0-12 mj.)

Novalac AC početna mliječna hrana za dojenčad s kolikama (0-12 mj.)

73,34 kn

Šifra: Novalac AC

Kategorija: Dječja hrana

Brand: Novalac

Početna mliječna hrana za dojenčad s kolikama (0-12 mj.)

Novalac AC početna mliječna hrana primjerena je za dojenčad s kolikama od rođenja do 12. mjeseca života ako ih majke ne doje.

Novalac AC zadovoljava sve prehrambene potrebe dojenčadi do 6. mjeseca života, a za dojenčad stariju od 6 mjeseci prema savjetu liječnika dio je raznolike prehrane.

Kolike

Za kolike je karakterističan neutješan plač dojenčeta, a uzrok može biti fiziološki nedostatak laktaze, enzima koji metabolizira laktozu u tankom crijevu te posljedično povećava stvaranje plinova i vjetrova. Ako se u tijelo unese previše laktoze koju dojenče ne može probaviti u cijelosti, povećava se stvaranje plinova i vjetrova, koji se kod dojenčeta očituju kao neugodni grčevi, odnosno kolike.

Novalac AC jedina je početna mliječna hrana posebno prilagođena za dojenčad s kolikama, sa smanjenim sadržajem laktoze koja je prilagođena metaboličkom kapacitetu tankoga crijeva te zato sprječava stvaranje plinova i vjetrova.

Novalac AC zadovoljava sve prehrambene potrebe dojenčeta: obogaćen je željezom, sadrži optimalnu količinu masti i bjelančevina te osigurava sve važne aminokiseline, minerale i vitamine.

Novalac AC dio je velike skupine proizvoda posebno razvijenih za zadovoljavanje prehrambenih potreba dojenčadi. Nakon 12. mjeseca života savjetujemo prijelaz na prijelaznu mliječnu hranu Novalac 3.

Sastav mliječne hrane Novalac u skladu je s europskim smjernicama o dječjoj mliječnoj hrani.

Pakiranje: limenka, 400 g

Do vrha napunjena i do ruba poravnana priložena mjerica sadrži 4,3 g mliječne hrane Novalac AC.

Jednu mjericu otopite u 30 ml vode.

Pročitaj više
Vašu narudžbu šaljemo u najkraćem mogućem roku
Plaćanje pouzećem, karticama ili internet bankarstvom. Besplatna dostava iznad 370,00 kn.