Početna Proizvodi Djeca i trudnice Dječja hrana Novalac Night Formula početna mliječna hrana za često gladnu dojenčad (0-12 mj.)

Novalac Night Formula početna mliječna hrana za često gladnu dojenčad (0-12 mj.)

67,70 kn

Šifra: novalac-nf

Kategorija: Dječja hrana

Brand: Novalac

Početna mliječna hrana za često gladnu dojenčad (0-12 mj.)

Novalac Night Formula početna mliječna hrana primjerena je za dojenčad od rođenja do 12. mjeseca života ako ih majke ne doje.

Primjeren je za često gladnu dojenčad danju i kao večernji ili noćni obrok. Novalac Night Formula zadovoljava sve prehrambene potrebe dojenčadi do 6. mjeseca života, a za dojenčad stariju od 6 mjeseci prema savjetu liječnika dio je raznolike prehrane.

Sitost

Na osjećaj sitosti utječu različiti kemijsko-fizikalni podražaji u ustima i ždrijelu povezani sa žvakanjem i rastezanjem želuca. Tek kad probavljeni hranjivi sastojci uđu u krv, u optoku su veće količine glukoze koje daju osjećaj sitosti. Hrana bogata sporo probavljivim ugljikohidratima sporije se probavlja i tako utječe na usporenu apsorpciju glukoze u krv, što omogućuje osjećaj dugotrajne sitosti.

Novalac Night Formula jest mliječna hrana sa sporo probavljivim ugljikohidratima za dugotrajnu sitost dojenčadi bez povećanoga unosa kalorija. Kod često gladne dojenčadi preporučuje se uporaba mliječne hrane Novalac Night Formula (može i samo za večernji obrok), koja sadrži sporo probavljive ugljikohidrate i dugolančane masne kiseline za osiguravanje dugotrajne sitosti dojenčadi.

Mliječna hrana Novalac Night Formula namijenjena je dojenčadi:

koja je često gladna preko dana (Novalac Night Formula kao univerzalno zamjensko mlijeko)

koja se noću često budi (Novalac Night Formula kao zamjena večernjeg obroka)

Novalac Night Formula zadovoljava sve prehrambene potrebe dojenčeta: obogaćen je željezom, sadrži optimalnu količinu masti i bjelančevina te osigurava sve važne aminokiseline, minerale i vitamine.

Novalac Night Formula dio je velike skupine proizvoda posebno razvijenih za zadovoljavanje prehrambenih potreba dojenčadi. Nakon 12. mjeseca života savjetujemo prijelaz na prijelaznu mliječnu hranu Novalac 3.

Sastav mliječne hrane Novalac u skladu je s europskim smjernicama o dječjoj mliječnoj hrani.

Pakiranje: limenka, 400 g

Do vrha napunjena i do ruba poravnana priložena mjerica sadrži 4,3 g mliječne hrane Novalac NF.

Jednu mjericu otopite u 30 ml vode.

Pročitaj više
Vašu narudžbu šaljemo u najkraćem mogućem roku
Plaćanje pouzećem, karticama ili internet bankarstvom. Besplatna dostava iznad 350,00 kn.