Početna Djeca i trudnice Dječja hrana Novalac Night Formula početna mliječna hrana za često gladnu dojenčad

Novalac Night Formula početna mliječna hrana za često gladnu dojenčad

76,06 kn

Šifra: novalac-nf

Kategorija: Dječja hrana

Brand: Novalac

Novalac Night Formula početna je mliječna hrana sa sporo probavljivim ugljikohidratima za dugotrajnu sitost dojenčeta bez povećanog unosa kalorija. Ovaj Novalac primjeren je za često gladnu dojenčad preko dana i kao večernji ili noćni obrok. Novalac Night Formula zadovoljava sve prehrambene potrebe dojenčadi do 6. mjeseca, a za dojenčad stariju od 6 mjeseci dio je raznovrsne prehrane. Ne sadrži genetski modificirane organizme (GMO), a ni gluten.

Na osjećaj sitosti utječu različiti kemijsko-fizikalni podražaji u ustima i ždrijelu povezani sa žvakanjem i rastezanjem želuca. Tek kad probavljeni hranjivi sastojci uđu u krv, u krvotoku su veće količine glukoze (šećera) koje daju osjećaj sitosti. Kad nam razina glukoze u krvi padne, opet osjećamo glad. Hrana bogata sporo probavljivim ugljikohidratima sporije se probavlja i tako utječe na usporenu apsorpciju glukoze u krv, što omogućava osjećaj dugotrajne sitosti.

Novalac Night Formula mliječna je hrana sa sporo probavljivim ugljikohidratima za dugotrajnu sitost dojenčadi, ali bez povećanog unosa kalorija. Kod često gladne dojenčadi preporučuje se upotreba mliječne hrane Novalac Night Formula (može i samo kao večernji obrok), koja sadrži sporo probavljive ugljikohidrate i dugolančane masne kiseline za osiguravanje dugotrajne sitosti dojenčadi.

Mliječna hrana Novalac Night Formula namijenjena je dojenčadi:

  • koja su često gladna preko dana već 1 ili 1,5 h nakon uobičajenog obroka (Novalac Night Formula zamjenjuje sve dnevne mliječne obroke),
  • noću se često bude i preko dana su hranjeni drugim mliječnim formulama (Novalac Night Formula kao zamjena večernjeg obroka).

Mliječna hrana Novalac Night Formula zadovoljava sve prehrambene potrebe dojenčeta jer je obogaćena željezom, sadrži optimalnu količinu masti i bjelančevina te osigurava sve važne aminokiseline, minerale i vitamine.

Način primjene: Do vrha napunjena i do ruba poravnata priložena mjerica sadrži 4,3 g mliječne hrane Novalac Night Formula. Jednu mjericu otopite u 30 ml vode.

Pakiranje: 400 g

Pročitaj više
Vašu narudžbu šaljemo u najkraćem mogućem roku
Plaćanje pouzećem, karticama ili internet bankarstvom. Besplatna dostava iznad 370,00 kn.