Početna Medicinska pomagala Tlakomjeri Omron M3 tlakomjer za nadlakticu i adapter

Omron M3 tlakomjer za nadlakticu i adapter

679,00 kn

Šifra: omron-m3-tlakomjer-nadlakticu-i-adapter

Kategorija: Tlakomjeri

Brand: Omron

Poseban paket po akcijskoj cijeni u kojem dobivate novi Omron tlakomjer za nadlakticu M3 i adapter za tlakomjer, koji se inače kupuje zasebno.

Detaljnije o proizvodu:

Poseban akcijski paket u kojem dolazi novi model Omron tlakomjer za nadlakticu M3 i adapter za tlakomjer koji se inače kupuje zasebno.

OMRON M3 digitalni je tlakomjer za nadlakticu za ugodno i precizno mjerenje krvnog tlaka sa univerzalnom mekom manžetom koja pristaje na prosječnu i na veliku nadlakticu,što znači da ju mogu koristiti i osobe krupnije građe ( 22-42 cm opseg nadlaktice). 

Funkcije:

  • indikator povišenog krvnog tlaka
  • detekcija nepravilnog srčanog ritma
  • vodič za pravilno omatanje manžete
  • napredan izračun uzastopna 3 mjerenja krvnog tlaka.
  • napredna Intellisense tehnologija koja jamči ugodno mjerenje tlaka na način da je manžeta napuhana točno onoliko koliko je potrebno, bez nepotrebnog pritiska za korisnika

Tlakomjer je klinički validiran što znači da je uređaj povrgnut nizu testova te je na testovima dokazana preciznost. Rezultati mjerenja uspoređivani su sa rezultatima mjerenja na živinim tlakomjerima.

NOVO: Produženo jamstvo od 5 godina

OMRON ADAPTER za punjenje tlakomjera prikladan je za tlakomjer M3 i većinu potpuno automatskih Omron tlakomjera koji su trenutno u ponudi . Dugoročno je isplativije kupiti adapter nego mijenjati baterije.

Pročitaj više
Vašu narudžbu šaljemo u najkraćem mogućem roku
Plaćanje pouzećem, karticama ili internet bankarstvom. Besplatna dostava iznad 370,00 kn.