Početna Proizvodi Zaštita od insekata Uši i gnjide Paranit šampon za odstranjivanje uši i gnjida + češalj

Paranit šampon za odstranjivanje uši i gnjida + češalj

18,88 €

Šifra: paranit-sampon

Kategorija: Uši i gnjide

Brand: Paranit

Za odstranjivanje uši i gnjida

Formula s dvostrukim djelovanjem

Svi Paranit proizvodi za odstranjivanje uši iz kose pružaju dvostruko mehaničko djelovanje jer napadaju i uši i gnjide u kosi. Paranit sprej (ili losion) za odstranjivanje uši i gnjida i Paranit šampon za odstranjivanje uši i gnjida iz kose guše i isušuju uši i gnjide u kosi.

  • S Paranit šamponom odstranjivanje uši i gnjida iz kose postaje jednostavno poput pranja kose.
  • 100% učinkovito.* Postupak ponovite nakon 7 dana.

Kako koristiti Paranit šampon:

  • Pomoću gusto nazubljena češlja iz pakiranja proizvoda za odstranjivanje ušiju iz kose pregledajte SUHU kosu pramen po pramen. Pregledajte korijen kose, područje iza ušiju i vrat. Nakon svake uporabe pažljivo očistite češalj mlakom vodom sa sapunicom da spriječite daljnje širenje ušiju.
  • Nanesite Paranit šampon za odstranjivanje uši i gnjida. Dobro ga utrljajte od korijena prema vrhovima, posebno pazeći na vrat i područje iza ušiju. Kosu i vlasište potpuno natopite šamponom. Ostavite ga da djeluje na kosi 10 minuta. To je presudno za uspješno odstranjivanje uši iz kose.
  • Operite kosu vašega djeteta. Dodajte dovoljnu količinu vode na kosu kako bi se ona zapjenila. Temeljito operite i isperite kosu te provjerite jeste li isprali svu sapunicu iz kose.
  • Iščešljajte uši i gnjide iz kose pomoću gusto nazubljena češlja za odstranjivanje uši. Prije sušenja razdijelite kosu na 4 dijela. Počnite s prvim dijelom i temeljito ga iščešljajte Paranit češljem, odstranjujući uši i gnjide iz kose. Nakon svakoga pramena očistite češalj da ne bi došlo do ponovna prijenosa.
  • Postupak ponovite nakon 7 dana. Nakon 7 dana ponovite cijeli postupak jer ćete na taj način potpuno prekinuti životni ciklus uši, a tako ćete moći i odstraniti sva jajašca koja su se izlegla poslje prvog postupka odstranjivanja.

* 100% uništava uši u kosi i skoro 100% uništava gnjide. Nanesite dovoljnu količinu proizvoda na kosu i temeljito je proščešljajte za učinkovito odstranjivanje svih gnjida iz kose. Ex vivo study 2010, data on file.

Pakiranje: 200 ml

Pročitaj više
Vašu narudžbu šaljemo u najkraćem mogućem roku
Plaćanje pouzećem, karticama ili internet bankarstvom.
Besplatna dostava iznad 50 €.