Početna Proizvodi Zaštita od insekata Uši i gnjide Paranit sprej za odstranjivanje uši i gnjida + češalj

Paranit sprej za odstranjivanje uši i gnjida + češalj

108,50 kn14,40 €

Šifra: paranit sprej

Kategorija: Uši i gnjide

Brand: Paranit

Formula s dvostrukim djelovanjem

Svi Paranit proizvodi za odstranjivanje uši iz kose pružaju dvostruko mehaničko djelovanje jer napadaju i uši i gnjide u kosi. Paranit sprej (ili losion) za odstranjivanje uši i gnjida i Paranit šampon za odstranjivanje uši i gnjida iz kose guše i isušuju uši i gnjide u kosi.

  • Tražite radikalno rješenje koje će vam pomoći riješiti se ušiju iz kose za tren oka?
  • S Paranit sprejom potreban je samo jedan postupak uklanjanja od 15 minuta, kojim se 100% uništavaju uši i gnjide u kosi.*
  • Paranit sprej nema mirisa, lako se nanosi i ne ostavlja mrlje. 

Kako koristiti Paranit sprej:

  • Pregledajte SUHU kosu pomoću gusto nazubljena češlja za odstranjivanje uši iz kose. Češljem raščešljajte zapetljanu kosu, a zatim pregledajte svaki pramen kose. Pregledajte korijen kose, područje iza ušiju i stražnji dio vrata vašega djeteta. Nakon svake uporabe pažljivo očistite češalj mlakom vodom sa sapunicom da spriječite daljnje širenje ušiju.
  • Poprskajte kosu Paranit sprejom. Otkrili ste uši u kosi? Odmah započnite s odstranjivanjem: poprskajte suhu kosu DOVOLJNOM količinom Paranit spreja. Sprej držite na udaljenosti od oko 10 cm dalje od kose. Poprskajte cijelu kosu i vlasište. Utrljajte ga od korijena prema vrhovima kose, posebno pazeći na vrat i područje iza ušiju. Sprej ostavite da djeluje na kosi 15 minuta jer je to presudno za uspješno odstranjivanje uši iz kose.
  • OPERITE kosu vašega djeteta. Nanesite dovoljnu količinu Paranit balzama za nego las ili običnoga šampona izravno na kosu bez kvašenja vodom. Temeljito našamponirajte kosu, a zatim je isperite vodom (izbjegavajte hladnu vodu). Ponovite postupak pranja.
  • ODSTRANITE uši i gnjide iz kose gusto nazubljenim češljem za odstranjivanje uši. Razdijelite MOKRU kosu na 4 dijela. Počnite s prvim dijelom. Temeljito iščešljavajte svaki pramen kose od korijena prema vrhovima, pažljivo odstranjujući sve gnjide. Nakon svakoga pramena očistite češalj da ne bi došlo do ponovna prijenosa. Postupak ponovite sve dok ne iščešljate sve dijelove kose. Prosječno vrijeme iščešljavanja ovisi o duljini kose: za dugu kosu je +/- 30-35 minuta, za srednje dugu 25-30 minuta, a za kratku 15-20 minuta.
  • Prema potrebi ponovite postupak. Nakon 7 dana ponovno pregledajte kosu. Prema potrebi ponovite postupak pomoću Paranit proizvoda. Nemojte zaboraviti raskužiti onečišćeno područje.

* Uključuje temeljito iščešljavanje kose. U slučaju ponovnoga ili prekomjernoga širenja, postupak se mora ponoviti. Ex vivo studija iz 2010. godine / In vivo klinička studija iz 2008. godine, podaci iz arhive.

Pakiranje: 100 ml

Pročitaj više
Vašu narudžbu šaljemo u najkraćem mogućem roku
Plaćanje pouzećem, karticama ili internet bankarstvom. Besplatna dostava iznad 370,00 kn.