Kal

1932. godine ime KAL došlo je od prvog i originalnog proizvoda ovog branda, kalcij/fosfor u prahu. 1940.-tih godina, KAL je postao jedan od prvih prehrambenih tvrtki koji je razvio koncept raznih dodataka prehrani. Kal je na tržište uveo jednu od prvih linija dodataka prehrani na Američkom tržištu, kombinirajući vitamine i minerale u jednu tabletu, poznatu pod nazivom Multi-Four™. U današnje vrijeme, KAL nudi veliki asortiman pojedinačnih i skupnih vitamina i minerala koji odgovaraju potrebama stresnog stila života 21.-og stoljeća.

Multivitamini na bazi hrane neki su od najnaprednijih multivitamina našeg vremena. Multi Active multiple jedna je od formula koje optimiziraju dnevne potrebe za vitaminima i mineralima i održavaju potrebnu razinu energije.

Prvi KAL proizvod bio je kalcij u prahu. Danas brand nudi sve glavne minerale u tabletama, tekućini i izrazito topivom prahu. Brand nudi kompletnu liniju vitamina, poput vitamina D, vitamina C uz jedinstvenu i patentiranu formulu Reacta-C, kao i najnaprednije oblike vitamina A, B, i E.

Prikaži:
12

1 2 3