Rizolip kapsule

96,00 kn

Šifra: rizolip-kapsule-kutiji

Kategorija: Kolesterol i trigliceridi

Brand: Aktival

Dodatak prehrani s crvenom rižom

Rizolip je dodatak prehrani koji sadrži ekstrakte fermentirane riže uz pomoć kvasaca Monascus purpureus, poznat i kao „crvena riža“. Monakolin K iz crvene riže doprinosi održavanju normalne razine kolesterola u krvi. Ova supstanca ključna je za djelotvornost crvene riže u smislu smanjenja ukupnog kolesterola, „lošeg“ LDL kolesterola i triglicerida u krvi, no smatra se da nije jedina odgovorna za takvo djelovanje. Fermentacijskim procesom nastaju razni spojevi kao što su ostale vrste monakolina, biljni steroli, nezasićene masne kiseline, probavni enzimi, vitamini B skupine (posebice niacin), i ostali koji također doprinose učinku i djelotvornosti proizvoda. Sve veći broj kliničkih i znanstvenih studija potvrđuje djelotvornost crvene riže kao dodatka prehrani.

Monakolin K iz crvene riže doprinosi održavanju normalne razine kolesterola u krvi. 
Koristan učinak se postiže dnevnim unosom 10 mg monakolina K iz pripravaka fermentirane crvene riže.

Upute za upotrebu: 2 kapsule dnevno nakon zadnjeg obroka

Napomene: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Uravnotežena i raznovrsna prehrana i zdrav način života važni su za zdravlje. Čuvati od dohvata male djece. 

Upozorenje: Ne koristiti za vrijeme trudnoće i dojenja. Ne koristiti ukoliko uzimate lijekove za snižavanje masnoća, antilipidemike. Prije upotrebe ovog proizvoda obavezno se savjetovati s liječnikom. Samo za odrasle.

Pakiranje: 60 kapsula
 

Pročitaj više
Vašu narudžbu šaljemo u najkraćem mogućem roku
Plaćanje pouzećem, karticama ili internet bankarstvom. Besplatna dostava iznad 370,00 kn.