Početna Proizvodi Medicinska pomagala Inhalatori Rossmax NB60 kompaktni inhalator za djecu i odrasle

Rossmax NB60 kompaktni inhalator za djecu i odrasle

282,45 kn

Šifra: rossmax-nb60-kompaktni-inhalator

Kategorija: Inhalatori

Brand: Rossmax

Vrlo kompaktan i lagan inhalator za djecu namijenjen inhalaciji donjih dišnih puteva (pluća).

Liječenje inhalacijama uz inhalator preporučuje se kod virusnih i nekih bakterijskih upala dišnog sustava: kod sinuzitisa, nazofaringitisa, laringotraheitisa, upale pluća, suhog i produktivnog kašlja. Razni lijekovi se mogu dodavati u inhalatore i od njih praviti inhalacije. Prvi uvjet je da su tekući, da nisu uljne podloge i da se mogu primjenjivati na respiratornom sustavu u određenim indikacijama.

Tehnologija prilagodbe ventila omogućuje korisnicima da namjeste različite razine protoka od 0,08 do 0,2 ml/min dok veličina čestica ostaje jednaka. Na jednostavan način možete podesiti brzinu inhalacije bez potrebe za zamje­nom dijelova. Veća brzina inhalacije/potpuno otvoren ventil namijenjen je za lijekove veće viskoznosti i korisnike većeg plućnog kapaciteta dok je manja brzina inhalacije sa zatvorenim ventilom prikladnija za djecu / dojenčad s manjim plućnim kapacitetom.

  • 3 godine jamstva. 
  • Intenzitet inhalacije se podešava na ventilu.
  • MMAD (veličina čestica) < 3 μm; udio finih čestica 80 - 85 %.
  • Konzistentnost veličine finih čestica za učinkovitu respiratornu terapiju.
  • Idealno za djecu.
  • Vrlo kompaktan i lagan (302 g).
  • Tihi rad uređaja.
  • Uključena maska za odrasle i maska za djecu.

Inhalator je namijenjen za liječenje astme, kronične opstruktivne plućne bolesti (KOPB) i drugih respiratornih tegoba kod čije je terapije potreban lijek u obliku aerosolne maglice. Molimo da se posavjetujete s Vašim liječnikom i/ili ljekarnikom kako biste doznali može li se Vaš propisani lijek upotrebljavati s ovim inhalatorom. Kako biste doznali vrstu, dozu i način uzimanja lijeka slijedite upute Vašeg liječnika ili respiratornog terapeuta.

Pakiranje: Inhalator, strujni adapter, zračna cijev, zračni filteri, upute za korištenje, maske za odrasle i za djecu, set za inhalaciju, usni dio

 

 

Pročitaj više
Vašu narudžbu šaljemo u najkraćem mogućem roku
Plaćanje pouzećem, karticama ili internet bankarstvom. Besplatna dostava iznad 370,00 kn.