Početna Proizvodi Samoliječenje Alergije Sterimar obogaćen manganom za nos sklon alergijama

Sterimar Stop&Protect sprej sa manganom i kalcijem

8,75 €

Šifra: sterimar-obogacen-manganom

Kategorija: Alergije

Brand: Sterimar

Sterimar s manganom je proizvod namijenjen svakodnevnoj higijeni nosne sluznice djece i odraslih tijekom perioda pojačane izloženosti alergenima, poput peludi drveća i trava, životinjskih dlaka i prašine. Prikladan je za korištenje već u dojenačkoj dobi, od 6. mjeseca života.

Izotonična otopina Sterimar obogaćen manganom proizvedena je od 100% prirodne morske vode, razrijeđene do fiziološke koncentracije soli NaCl kao u tjelesnim stanicama. Bogata je prirodnim morskim mineralima i elementima u tragovima. Zahvaljujući dodatku manganovih soli, ova otopina poboljšava otpornost nosne sluznice na djelovanje alergena i pomaže mehaničkom uklanjanju čestica peludi, prašine, grinja... koje uzrokuju alergije. Otopina ne sadrži konzervanse.

Način primjene: Preporučuje se koristiti Sterimar mangan svakodnevno, u kurama od najmanje 10 do 15 dana, barem 2 do 4 puta dnevno. Kratkim pritiskom na aplikator raspršiti u obje nosnice, ostaviti da kratko djeluje, a zatim ispuhati nos. Nakon što prestane razdoblje izloženosti alergenima, preporučuje se nastaviti svakodnevno čišćenje nosa izotoničnom otopinom Sterimar Za higijenu nosa. Sterimar s manganom se može koristiti i kao popratna terapija, kako bi se pospješilo djelovanje specifičnoga lijeka koji se primjenjuje lokalno na nosnoj sluznici.

Pakiranje: 50 ml

 

Pročitaj više
Vašu narudžbu šaljemo u najkraćem mogućem roku
Plaćanje pouzećem, karticama ili internet bankarstvom.
Besplatna dostava iznad 50 €.