Početna Proizvodi Samoliječenje Uho, grlo, nos Sterimar Stop & Protect Iritacija

Sterimar Stop & Protect Iritacija

7,70 €58,02 kn

Šifra: sterimar-stop-protect-iritacija

Kategorija: Uho, grlo, nos

Brand: Sterimar

Sprej Sterimar Stop & Protect IRITACIJA je izotonična otopina prirodne morske vode obogaćena sumporom i hijaluronskom kiselinom. Sprej je dio nove generacije proizvoda koji predstavlja oblik prirodne terapije u slučaju prvih znakova nelagode i suhoće nosne sluznice koji su često povezani s dehidratacijom nazalne sluznice. Sprej se također može primijeniti i nakon kirurških zahvata nazalnog područja. Pomno biranim sastojcima (sumpor, hijaluronska kiselina) obogaćena je prirodna morska voda, izotonične koncentracije (0,9% NaCl). Time je stvoren proizvod koji potiče zacjeljivanje nosne sluznice. Primjenjuje se kod djece od navršene 3. godine, trudnica i dojilja te kod odraslih.

Proizvod sadrži prirodnu morsku vodu, sumpor i hijaluronsku kiselinu. Prirodna morska voda ima blagotvoran učinak na sluznicu nosa, održava njezinu prirodnu vlažnost, poboljšava uklanjanje nečistoća i povećava obrambenu sposobnost sluznice nosa. Patentirani kompleks s hijaluronskom kiselinom privlači, povezuje i brzo uklanja štetne čestice sa sluznice nosa te pruža dugotrajnu hidrataciju. Sumpor potiče zacjeljivanje i regeneraciju oštećene nosne sluznice, a smanjuje iritaciju koja nastaje zbog pojačane suhoće nosa. Hijaluronska kiselina intenzivno ovlažuje sluznicu nosa.

Način primjene: Raspršiti otopinu s 2 potiska na nazalnu pumpicu u svaku nosnicu, do 6 puta na dan, tijekom najmanje 6 dana. Za optimalan učinak preporuča se prvo isprati nos s otopinom u mikroraspršivaču Sterimar za higijenu nosa, a zatim koristiti ovaj sprej na prethodno očišćenoj nosnoj sluznici.

Pakiranje: 20 ml, sprej s nazalnom pumpicom

Pročitaj više
Vašu narudžbu šaljemo u najkraćem mogućem roku
Plaćanje pouzećem, karticama ili internet bankarstvom. Besplatna dostava iznad 370,00 kn.