U-tract d-manoza

33,01 €

Šifra: u-tract-d-manoza

Kategorija: Mokraćni sustav

Brand: Progressive Laboratories

D-manoza je vrsta jednostavnog šećera po kemijskom sastavu slična glukozi, koja se dobiva iz prirodnih sokova određenih vrsta voća. Krajem 80-tih godina u SAD je otkriveno da prisustvo D-manoze brzo i uspješno uklanja infekcije urinarnog trakta koje su najčešće uzrokovane bakterijom Escherichia Coli.

D-manoza djeluje tako što se čvrsto vezuje na površinske izdanke bakterije E. Coli, čak puno jače nego što se E. Coli lijepi na ljudske stanice. Cilj tretmana je postići zadovoljavajuću razinu manoze u urinu, kada se stanice E. Coli obložene D-manozom odlijepljuju s unutrašnjih stijenki urinarnog trakta i mlazom urina izbacuju van iz tijela.

D-manoza ne izaziva poremećaj normalne fiziološke flore crijeva niti uzrokuje gljivične infekcije koje se često javljaju nakon antibiotskih terapija, a izlučuje se iz vašeg organizma u roku od 4 sata od trenutka uzimanja.

  • Nuspojave kao rezultat uzimanja D-manoze do sada nisu zabilježene.
  • D-manozu mogu uzimati trudnice i djeca uz primjereno doziranje.
  • D-manozu mogu uzimati dijabetičari uz kontrolu razine šećera u krvi.
  • Ne sadrži umjetne boje i konzervanse.

Način primjene:

  • Kod urinarnih infekcija piti otopinu 1 čajne žličice D-manoze u čaši vode 3-4 puta dnevno do smanjenja tegoba (maksimalno 3 dana), a narednih 4-5 dana uzimati 1 čajnu žlićicu 2 puta dnevno ili prema uputi liječnika. kod težih infekcija, uz suglasnost liječnika, moguće ju je i češće uzimati. 
  • Preventivno uzimanje: 1 puta dnevno piti otopinu pola čajne žlice D-manoze.
  • Kod infekcija urinarnog trakta koje se javljaju nakon snošaja preporučuje se uzimanje 1 čajne žlićice sat prije i nakon snošaja.

Pakiranje: 50 g

Pročitaj više
Vašu narudžbu šaljemo u najkraćem mogućem roku
Plaćanje pouzećem, karticama ili internet bankarstvom.
Besplatna dostava iznad 50 €.