Početna Proizvodi Njega lica Njega i hidratacija Vital Plus Active Co kolagen 15 ml

Vital Plus Active Co kolagen 15 ml

10,49 €

Šifra: vital-plus-active-kolagen-15-ml

Kategorija: Njega i hidratacija

Brand: Vital Plus Active

Prikladno za tanku, osjetljivu ili kožu sa couperose

Kolagen je protein koji je bitan sastojak bijelih vlakana koja čine dermis, a služi za jačanje i elastičnost kožnog tkiva. Mitologija riječi kolagen (na grčkom lijepilo) najbolje izražava bitne funkcije ovog proteina u vezivnom tkivu. Njegova uloga može se usporediti s odjelom koje osigurava koheziju između stanica i tkiva, te njihov otpor. Tokom godina, količina kolagena koju tijelo proizvodi je sve manja. Usporavanje njegovog nastanka, dovodi do stvaranja bora i nagiba na koži.

Studije i eksperimenti potvrdili su da MORSKI KOLAGEN ima zaštitno djelovanje kao prirodni kolagen. Na fizikalno-kemijskoj razini omogućuje svim slojevima naše kože poboljšanje razmjene energije, čime se usporavaju efekti starenja kože. MORSKI KOLAGEN je funkcionalna tvar bogata masnim kiselinama poput omega-3 i proteinima, sadrži hidrosipolin, tvar koja daje koži metaboličku prehranu. MORSKI KOLAGEN je izvađen iz riba toplih mora, odabranih iz ne-zaštićene vrste i provjerenog porijekla. Sinergija njegovih aminokiselina, belančevina i omega-3 poboljšava epitelna tkiva čineći kožu prehranjenom, fleksibilnijom i zaštićenijom.

Istraživači laboratorije VITALPLUS su analizirajući nevjerojatne karakteristike MORSKOG KOLAGENA formulirali tretman u koncentriranim kapima, koje su zbog visokog sadržaja topivog kolagena, idealne kao tretman za kožu kojoj je potrebno zaštitno, umirujuće djelovanje . Njegova jedinstvena tekstura prodire odmah, jačajući debljinu granuloznog i spinoznog sloja epidermisa, stvarajući zaštitnu barijeru za suho kožno tkivo.

Primjenom koncentriranih kapi na bazi MORSKOG KOLAGENA na kožu, uz nježnu masažu obogatit ćemo kožu jednim od njenih glavnih prirodnih sastojaka, a pritom ćemo poboljšati stupanj njezine hidratacije i prehrane.

Pakiranje: 15 ml

Pročitaj više
Vašu narudžbu šaljemo u najkraćem mogućem roku
Plaćanje pouzećem, karticama ili internet bankarstvom.
Besplatna dostava iznad 50 €.